Vid Mohorič

Sem Vid Mohorič, in zame je taekwondo, poleg dobre hrane, najpomembnejša stvar mojega vsakdana. Taekwondo treniram od svojega 6. leta in si ne predstavljam svojega življenja, brez potenja na tatamiju. Med drugim je taekwondo tudi moj “filter” za sprostitev od šolskega stresa.
Nosilec črnega pasu sem od leta 2017.
Imam medalje iz različnih mednarodnih tekmovanj, v starostni kategoriji kadeti sem bil tudi državni prvak, imam nastope na turnirjih G-ranga.
Imam tudi nekaj nastopov za kadetsko slovensko izbrano vrsto.
V mladinsko starostno kategorijo sem prestopil po odsotnosti iz tatamija zaradi poškodbe hrbtenice in na prvi tekmi kot mladinec posegel po srebrni medalji.
Moj moto je: Vse je mogoče, če si za to pripravljen garat!

No Comments Tekmovalci

Nuša Urnaut

Sem Nuša Urnaut, stara sem 18 let in imam mojstrski pas v taekwondo-ju.
Taekwondo treniram že od svojega 6 leta starosti, torej letos mineva 12 let.
Moji večji uspehi so večkratni zaporedni naslov državne prvakinje v tehniki. Sem članica tehnične reprezentance. Med svoje večje uspehe bi rada dodala tudi 3. mesto na Balkanskem prvenstvu v tehniki in naslovi najboljše tekmovalke turnirja, kot tudi najboljše tekmovalke kategorije.
Taekwondo mi pomeni sprostitev. Med treningom se sprostim, odmislim vse stvari ki na treningu niso pomembne in se osredotočim na to, da uživam in se zabavam maksimalno. Na treningu iz sebe spravim vso odvečno energijo in jezo, ki je v meni prisotna. Taekwondo je za mene sprostitev duha in maksimalna zabava na utrujajoč način.

No Comments Tekmovalci

Tilen Ajhmajer

Sem Tilen Ajhmajer. Z borilnimi veščinami se ukvarjam že od 8 leta.
Sem 2x državni prvak,  sem tudi v Slovenski mladinski državni reprezentanci. Moj največji dosežek je 2.mesto na svetovnem pokalu (G1 turnirju).
Taekwondo je zame neka sprostitev, “uživancija”. Na treningu taekwondoja se sprostim in se potrudim čim bolj fokusirati na trening, trening pa poizkusim hkrati jemati čim bolj zabavno.
Moje sanje so postati olimpijski prvak. Ampak do tja je še dolga pot, zato se probam fokusirati na vsako tekmo, ki mi pride naproti in priti do čim vec izkušenj in znanja.

No Comments Tekmovalci

Rok Motaln

Sem Rok Motaln. Star sem 14 let. Ko sem dopolnil štiri leta, sem se pridružil bratu pri treningih olimpijskega taekwondoja. Moje vsakodnevno življenje je tako posvečeno že več kot deset let športu. Taekwondo mi pomeni vse. Ne znam si predstavljati, da bi čas, ki je namenjen treningom, ne preživel med soborci, prijatelji. Treningi me sproščajo.
Moja prva tekmovanja so se pričela v kategoriji mlajših kadetov, nadaljevala v kategoriji kadetov, kjer sem pristopil tudi h kadetski reprezentanci. V tem obdobju sem v svoji  kategoriji postal tudi trikratni državni prvak. Boril sem se tudi na mednarodnih turnirjih in svetovnih pokalih, kjer sem dosegal lepe rezultate. Nastopal sem tudi trikrat na evropskem kadetskem prvenstvu. Na teh tekmovanjih sem dosegel največji uspeh, in sicer – 5. in 9. mesto.
V letu 2017 sem položil črni pas. Letos sem prišel v mladinsko kategorijo. Sem državni prvak v svoji kategoriji.

No Comments Tekmovalci

Nik Auguštin

Sem Nik Auguštin, večkratni državni prvak, evropski klubski prvak in član slovenske državne taekwondo reprezentance.
Tega leta (2018) sem se uvrstil tudi na OLIMPIJSKE IGRE MLADIH, ki bodo potekale okrobra v Buenos Airesu.
Taekwondo treniram že 10 let, leta 2017 sem položil črni pas. Ta šport mi je resnično spremenil življenje!

No Comments Tekmovalci

Matic Motaln

Sem Matic Motaln. Star sem 21 let.
Borilno veščino – olimpijski taekwondo treniram od začetka osnovne šole, torej  že 16 let. Taekwondo je del mojega življenja. Ne znam si predstavljati, da moj vsakdanjik ne bil bil zapolnjen z vsakodnevnimi treningi. V treningih neizmerno uživam in se jim predajam maksimalno.
Leta 2013 sem položil mojstrski – črni pas.
V vseh teh letih sem bil večkratni državni prvak, prvak Balkana, v mladinski kategoriji pa sem na svetovnem prvenstvu dosegel 5. mesto.
Sedaj sem že nekaj let tudi član državne reprezentance.

No Comments Tekmovalci

Matevž Koren

matevž koren

Sem Matevž Koren. 
Taekwondo je zame stil življenja, saj te usmerja in oblikuje tvoj karakter. Taekwondo je sicer individualni šport, v katerem pa ne moreš uspeti brez ekipe. Vem, da se mi bo treniranje te borilne veščine v življenju obrestovalo.
Leta 2017 sem položil črni pas.

Dosežki: Članski državni prvak v borbah do 63kg.

No Comments Tekmovalci