Ob tem, ko se bliža zaključek šolskega leta in se v Mariboru odvija Športni vikend Maribora, smo v taekwondo klubu Red Power organizirali športni dogodek in prijetno druženje naših članov, šport pa seveda predstavili tudi ostalim, gibanja željnim občankam in občanom.

Dopoldan smo pričeli z vadbo olimpijskega taekwondoja za otroke. Sledila je kineziološka vadba – Body tehnik, nato taekwondo rekreacija za odrasle ter AEQ v športu in vsakdanjem življenju.

Po dopoldanskem delu, je potekalo sproščeno druženje v odličnem vzdušju. Ob odlični hrani so se tkala nova prijateljstva. Otroci so se družili, igrali na napihljivih igralih in v igrah z žogo.

Popoldan je pa prišla na vrsto prav posebna klubska tekma. Naši člani so se pomerili v tekmovanju Red Power pokal. Potekalo je tekmovanje v »kicku« in borbah. Prav vsi, tudi naši najmlajši člani so se pogumno podali na tatami in se borili. Ponosni smo prav na vse.

Po končanem tekmovanju je sledila svečana podelitev odločij za današnje tekmovanje. Nuša Urnaut je prejela tudi pokal, za najboljšo žensko članico za vse njene dosežke do sedaj, tako na področju tehnike, kot borb in njenega dela v klubo. Nik Auguštin pa je prejel pokal in priznanje za njegove uspehe v borbah, za uvrstitev na OI Mladih in vse ostale vrhunske dosežke. Čestitke vsem!

Po končani tekmi, se je nadaljevalo sproščeno druženje do večernih ur.

Hvala vsem članom Š.D. Red Power, funkcionarjem kluba, trenerjem, staršem in vsem ostalim podpornikom kluba. Brez vas, ta zgodba ne bi bila mogoča.