V soboto, 13.10.2018 se je del ekipe pod vodstvom trenerja Boštjana udeležilo 4. Gaiana Ljubljana Trophy. Tekmovanje je potekalo v hali Tivoli v Ljubljani.
Naši borci so na tekmovanju prikazali odlične borbe, borbenost in karakter.

Matevž Koren je prvo borbo oddelal proti predstavniku iz BIH in borbo dobil suvereno z rezultatom 13:3. V drugi borbi ga je čakal Italijan. Tudi to borbo je Matevž suvereno dobil že v 1. rundi, saj je nekaj sekund pred koncem prve runde Italijan ob rezultatu 15:0 borbo predal. Matevža je tako čakal “štajerski” finale, saj ga je tam čakal Žiga Korpar. Tudi v finalu je bil Matevž boljši nasprotnik, zmagal borbo in osvojil zlato medaljo v kategoriji -68kg. S tremi zmagami si je zaslužil tudi naziv najboljšega borca med člani.

Tilen Ajhmajer je tekmovanje prav tako odlično otvoril in prvo borbo zmagal s 30:10 proti predstavniku Italije. A borba je terjala svoj davek. Tilna je ponovno začel boleti gleženj, ki je precej zatekel. Tako se je v finalno borbo podal z bolečinami v gležnju in je v tesnem dvoboju z 9:10 izgubil proti predstavniku BIH. Tilen je tako za naš klub priboril srebrno medaljo.

Rok Motaln je tokrat imel samo finalen dvoboj. Med prvo rundo je ob padcu na hrbet ostal brez zraka in z manjšimi bolečinami ob dihanju. A je Roki stisnil zobe in borbo proti predstavniku BIH pripeljal do konca. V izenačenem dvoboju je še 1s pred koncem vodil predstavnik BIH a je Roki z natančnim udarcem iz obrata v izdihljaju borbe obrnil borbo s svojo korist in zmagal z rezultatom 12:10.

Siniša Todić se je boril proti precej višjemu predstavniku BIH. Prvo rundo je uspel odbijati napade nasprotnika in rundo pripeljati do konca z neodločenim rezultatom. V drugi rundi je predstavnik BIH uspel priboriti manjšo prednost. Siniša je nato v želji po zmagi v tretji rundi tvegal nekoliko več, kar je predstavnik BIH izkoristil iz zmagal z rezultatom 7:16. Siniša je osvojil bronasto medaljo.

Lamar Buzov je na tatami stopil 1x in v finalni borbi zmagal in tako klubo priboril še 1 zlato odličje.

Na današnji tekmi je bil naš najmlajši borec Amin Velić, kateri je tekmoval v KICKu. Po izenačenem brcanju z nasprotnikom skoraj do konca, je nekaj sekund pred koncem popustila koncentraciji, ki je amina vrgla iz ritma in tako je za 4 udarce izgubil v prvem kolu.
Na vse naše tekmovalce smo zelo ponosni in jim iskreno čestitamo. Pokazali so, da se s trdim delom in ogromno prelitega znoja, da doseči praktično vse!