V Bukarešti smo bili 6 dni. V teh šestih dneh smo opravili 6 treningov. Treningi so bili odlični, saj smo delali na hitrosti in eksplozivnosti, opravili pa smo tudi par dobrih testnih dvobojev ki so bili dobra popotnica za prihajajočo se tekmo.
Moj dan je nastopil v nedeljo. Zjutraj sem se vstala in kar brez zajtrka odšla v dvorano saj sem edina od naše ekipe bila izžrebana da opravim testno vaganje. Vaganje je bilo uspešno in tako sem se lahko pripravila na borbo.
Sama s seboj nisem kaj preveč zadovoljna, saj vem da sem zmožna pokazati veliko več kot sem tukaj. Prisoten je bil tudi strah, saj nisem vedla kako se naj borim z poškodovanim kolenom, ki mi kar naprej ni dajel miru. Gubila sem z rezultatom 9:4 katerega sem v zadnji rundi nadoknadila, saj sem nasprotnici zadala krožni udarec kateri mi je prinesem 5 pik. A žal je bilo to premalo saj sem ponovno dobila udarec v glavo kateri je kasneje rezultat spremenil v 13:9. Vem da bi borbo lahko oddelala veliko bolje a to sem se šele zavedala,ko sem stopila izven ringa.
Zdaj vem česa vse sem zmožna, tako da bom še naprej trdno trenirala in si zadala cilj, da je naslednja kolajna moja.